fredag 24 april 2009

Flytt..

Idag måste vi flytta ut från lähenhet 12 där vi har bott i 2 veckor nu.. Kommer kännas jätte tomt å inte ha en "fritidsgård" runt omkring sig längre! Har alltid varit någon hemma när man kommit hem å de har aldrig varit tyst. Passar mig perfekt!! Öppet hus har vi även kallat de då dörren inte varit låst en enda gång sen vi flytta in.. Inte ens om nätterna. De va lika spännande varje gång att se vem som va hemma hos oss när man kom hem, folk har kommit å gått som dom vill!

Somnade vid halv 4 i natt å blev väckt av Bexi som kom upp hit från Christian vid 5..
Pratade med henne en stund å kunde verkligen inte somna om efter de. Kul! Lär vara helt död ikväll på jobbet, men men..

Nu måste jag sätta igång å städa... Fy va tråkigt! Men väldigt väldigt behövligt vill jag lova!!
Återkommer senare...

Pussåkram

torsdag 23 april 2009

Sol och fint väder!

Sitter i soffan och har precis sagt hejdå till Malin å Rebban.. Dom skulle iväg till skidskolan å försöka lära ungarna att åka skidor! Härligt att jobba ute en dag som denna.. Strålande sol och plusgrader! Lovely! Ska snart gå ut å sola lite tänkte jag. Hinner ju aldrig göra de ju. Solen har en förmåga att alltid kika fram när jag jobbar!! Kom å tänka på när vi va på Skoogs å åt förra tisdagen.. Så hysteriskt roligt va de! Måste berätta!


De va jag, Rebban, Malin å Bexi. Alla lediga smatidigt för en gångsskull å då passa vi på!

Vi åt 3 rätters å drack vin, hade jätte trevligt! Jag å Malin skulle ha chokladfondant till dessert, å när servitrisen kom med dom bröt Rebban ihop totalt... Ursäkta mig, klämde hon fram när servitrisen gått, men hur faan kan man servera något sådant?! Dom måste skoja med oss!!

Jag å Malin sneglade då ner på våra tallrikar å förstod precis va hon menade...!



Ja, ni ser ju själva att man kan vara helt fanasilös för att de ska se ut att vara något helt annat!!








Varpå våra skrattanfall resulterade i tårar! Kunde inte sluta skratta någon av oss, å folk runt om vände sig å kolla!

Sjukt roligt hade vi, å kvällen kunde inte bli bättre!




Näe, nu ska jag in i duschen sen ska ja ut i den härliga solen å bättra på fräknarna lite! Går inte sitta inne framför datorn en dag som denna! Vindstilla e de också! Mm, Me like alot!!!


Later... Puss

En glad och nöjd mor!


Nu har jag en glad å nöjd mor! Haha!
Hann knappt skriva första inlägget fören kommentaren kom!
Saknar er med.. men nu kommer jag snart hem!!
Lägg dig å sov nu tant! Klockan e mycket å du behöver din skönhetssömn... Du blir inte yngre å snyggare direkt! ;)
ooo xxx

Upptäckte nu att klockan på bloggen lever sitt egna liv å inte alls i min värld.. Min klocka är 01.22 å väldigt långt över läggdags.. Natti natti igen!

Nystart!

Då va de dax igen!
Nu ska jag än en gång göra ett tappert försök att göra min mor nöjd genom att börja blogga..
Ska försöka skärpa mig, jag lovar!
Har dock fått byta blogg helt och hållet då jag inte kommer ihåg lösenordet till den andra, smart va?! Minne som en guldfisk de e en bra beskrivning de!

Har precis gått å lagt mig i sängen, lyssnar på musik å är inte alls trött faktiskt!
Legat på soffan fram tills nu sen efter jobbet klockan 5, kan de bero på de kankse?! Ja, chansen är stor! Tycker synd om min lilla skatt som har varit sjuk hela dagen idag också.. Har inte fått pussas någonting alls ju..! Hoppas på att få sluta tidigt i mon, (då jag jobbar kväll) så jag kan få ta igen de då i stället!

Nu är de inte många dagar kvar på denna säsongen alls.. 10 dagar bara! De har gått fort som attan! Känns som om de va igår jag ringde till Zacke i panik så han fick guida mig genom Norge via Eniro för att jag hade kört vilse! De e 4 månader sen de.. Usch va arg jag va! Å ensamast i hela världen va jag också, men de va de defenitivt värt!!

Pratade med Bubba idag på msn.. Prata massa gamla låtar som väckte många roliga minnen! Fick en helt ny spellista på köpet också! haha!
Saknar dig hjärtat!

Näe, nu e de kudden som gäller.. Måste sova, e inte trött, vill inte, men måste sova!
Sussa gott! Puss å godnatt