fredag 22 maj 2009

Hallå pojkar..

Nämen, hallå pojkar! - Vill ni ha lite kaffe å nybakta bullar kanske?! haha!
Igår va jag, sandra å mamma å tittade på en lägenhet i Mölndal. Den va jätte fin å tapeten va faktiskt inte så hemsk i verkligheten som den såg ut på kortet!! Men den måste ändå väck för den va allt annat än snygg! Det absolut bästa av allt med hela lägenheten va ju att den hade en garderob i hallen som man kunde gå in i! Helt perfekt för alla mina skor å jackor m.m!! När vi står där i lägenheten å pratar med Anders (tror jag han hette) berättade han att huset bredvid, typ 30 m från fönstret, precis hade blivit köpt av Hells Angels! Mamma höll på å dö!! Då fick jag den briljanta idén att bjuda in dom på kaffe å nybakta bullar, men mamma tyckte de va en bad idé med tanke på min "stora käft" som hon uttryckte sig! Hur som helst så e de Affe som får bestämma när han kommer hem! Ska titta på en lägenhet i Kungsbacka snart också... En "stuglägenhet" som mamma så fint kallar de... Den ligger på en gård i Tölö, 10 Minuters gångväg till centrum. Kankse passar Affe bättre, men som sagt It´s up to him when his home again! "Stuglägenheten" skulle vara ett litet renoveringsprojekt så de kan ju bli kul de med!

Ringde å skulle prata lite med kärringarna idag också, men de va ju givetvis ingen som svarade! Blir så trött!!

Hör av mig mer sen, ska pussa på dogsen nu!
Love.

onsdag 20 maj 2009

Gräsligaste jag sett!!

Satt på blocket å kolla lägenheter idag.. Hittade en lägenhet i Mölndal som jag ringde på. En 2 på 57 kvadrat, nästan helt nyrenoverad, väldigt ljus å fin. Tvättmaskin å torktummlare.. Öppen planlösning, fräsch helt enkelt! Bara ett problem.. FONDVÄGGEN! De va det absolut gräsligaste jag någonsin har och någonsin kommer att skåda i hela mitt liv.. Så fruktansvärt ful!! Omtapetserings projekt kan jag lova! haha! Hur som helst. Gubben skulle återkomma till oss imon då han hade en som skulle komma på visning nu i kväll.. Får se va han säger, om hon tog den eller inte!!

I mon ska jag jobba för första gången på aa, sen 2 maj! Mjukstartar lite sådär härligt med ett 8.30-20.00 pass på Ica! ;o) Funderar på Ullared på torsdag kankse.. Om inte visning på lägenheten!

Måste försöka nana kudden lite nu..
Sussa sött!
Love.

söndag 17 maj 2009

Usch...

Va jag har varit dålig på att uppdatera här...
Har hunnit med mycket sen sist! Fick ett ryck förra veckan å drog med Sandra till Sthlm lite hastigt och lustigt!! Lyckad å rolig resa vill jag lova!

Har varit duktig idag..! Har tagit in min dubbelsäng å möblerat om för fullt!
Köpt ny mobil idag också! Den e rosa!! Funderar fortfarande på hur den fungerar men de kommer jag säkert på snart! Inte så jätte många dagar kvar tills Affe kommer hem nu heller! Jag längtar!!

Ska jobba på Ica nu onsdag å lördag.. Kanske ska rida Abbe lite i veckan också.. Får se,
Måste tvätta bilen, å måste måste måste fusk sola!!
Nu ska jag lägga mig i den stoooora sängen å kolla på film!

Peaceandlove.

fredag 8 maj 2009

Inge vidare bra...

Det här med nya tag och skärpning när de gäller bloggen blev ingen hit direkt!
Tycker inte jag har varit speciellt duktig när de gäller bloggandet faktiskt... Ajabaja, fy på mig!

Igår va jag å Sandra hur duktiga som helst.. Vi bytte nämligen däck på min bil heeelt själva! *stolt* Patrick va visserligen med, men han filmade bara.. Okej, han visade vart vi skulle sätta domkraften också.. Han tyckte att de skulle vara onödigt med ett hål i golvet! Han va faktiskt imponerad av våran insatts! Där ser ni alla som skrattade åt oss, Vi kan om vi vill!!
Vi va ju givetvis tvugna att fira våran lyckade framgång genom att gå ut en sväng på kvällen!
Tack för en trevlig kväll även om ni belv väldigt fulla! haha! ;)

I dag va jag å my siss ner i frillesås å sola. Det va väldigt skönt vill jag lova! Första gången på 5 månader... Ååå, underbart!! Tror kankse jag måste ner imon igen.. Måste ju fuska så mycket de bara går nu innan Affe kommer hem från Thailand!

Fick den stora äran att köra Sandra till jobbet i morse också... Hon ville inte köra efter gårdagens godheter så kvart över 7 väckte hon mig lite försiktigt och sa till mig att gå upp! Gulliga lilla du..! INTE! Är död nu tack vare dig sugar!

ooo xxx

tisdag 5 maj 2009

Saknad..

Pratade precis med mitt hjärta i telefon å insåg att jag saknar honom mer än jag trodde jag skulle göra... Han och dom andra va snart framme på Åland fulla som ägg! haha! Mycket festligt!

Idag har jag fått mina långa fina naglar tillbaks, eller a.. fått å fått...!! Tack Elisabeth, dom blev jätte fina! Ååå, jag är så glad över dom, har saknat dom hela vintern!!! Rosa blev dom denna gången! Tänkte lacka lite glitter över nu så jag blir extra vårfin!

Imon ska vi ut å ta ett glas vin e de tänkt... Sen ska vi ut både fredag å lördag. Fan va kul vi ska ha!! Just like the old days, eller hur gumms?! ;)

Måste göra ett röj här imon bara.. Fixa alla mina kläder som ligger nerpackade. Allt ska tvättas å in i garderober.. Usch va tråkigt!! Drygt å sitta å vänta på tvättmaskinen också.. 2 timmar! Känns inte alls kul nu när jag tänker på de.. Kommer ligga å dra mig länge imon enbart för att dra ut på de! Aja, de är ett senare problem.. Det största problemet just nu är att jag precis kom på att jag inte har något att ha på mig i helgen! Måste kankse möjligtvis ta en runda på kungsmässan imon istället! haha!
Näe, nu e de nagelmålardax sen tvätthängningsdax...

pussåkram

Överraskning!

Har inte bloggat på länge då mitt internet inte velat sammarbeta med mig alls!
Och om jag ska vara helt ärlig har jag faktiskt inte tänkt på det heller..
Nu är i allafall säsongen slut och jag är tillbaka på hemmaplan i Åsa.
Jag och Bexi startade 07.57 ifrån Tänndalen i morse.. Va framme i Kba runt 17 någongång..
Lämnade av Bexi och hämtade upp Sandra. Mamma, Julia och Louise visste inte att jag skulle komma hem så dom blev glatt överraskade och väldigt ställda när jag helt plötsligt slet upp dörren och ropade hej! Mamma fattade inte ens att de va jag som kom! haha! De va kul!
Har haft kalas för Louise idag, hon fyllde 19.. Massa tårta å andra festliga bakelser har vi ätit. Mycket trevligt! Grattis igen siss!
Nu ska jag faktiskt sova, är dödstrött efter denna dag med massa, massa, massa bilkörning!
Ska få fina nagalr imon med! Längtar!!
Hörs imon! Puss å godnatt

Kom på att jag kankse inte alls kan sova eftersom min kära man fattas jämte mig! Känns konstigt att vara så långt borta från dig.. Kommer sakna å längta ihjäl mig efter dig ju..!