tisdag 16 juni 2009

Uppdatering!

Okej! Total uppdatering.. Eftersom alla har miljontals frågor är de lika bra att svara! Jag och Affe är inte tillsammans längre. Jag kände att jag ville ta reda på va jag hade för känslor för Christoffer, och då kändes de inte rätt att han skulle flytta ner eller att vi skulle fortsätta vårat förhållande. Han ska nu mera åka till Åland och jobba där som de från början va planerat. Där kommer han få det jätte bra!
Jag är väl mer eller mindre tillbaks på Teatergatan i Kungsbacka. Bor fortfarande hemma men är typ här hela tiden. Känns bra faktiskt!
När de gäller min bil så är den helt okej att köra igen.. Claes va så himla gullig och fixade den på bakfyllan i söndags! Nu e de bara en drivknut å reporna på sidan som ska fixas.. Men de reporna får vänta tills plånboken har växt lite! haha! Har fått nytt jobb nu också, ingen mer Ica efter vecka 26 för min del. De blir Linnéas och antagligen även Nellos som gäller nu. Börjar där vecka 27 då jag skall hjälpa till med en jätte jätte stor caterng om dom har då. Sen vecka 28 ska jag nog vara på Linnéas tror jag. Ska in och träffa Erika på torsdag klockan 4 och få mitt schema.. Något att se fram emot tycker jag verkligen! Ska bli roligt att jobba med tjejerna där borta! Tror jag kommer trivas jätte bra där!
Näe, nu kallar tvätt och diskmaskin på mig... Får fortsätta mer i kväll när jag sitter hemma själv och väntar på the love!

ooo xxx

Inga kommentarer: